Sider

lørdag den 27. august 2011

Du kan stadig nå det!

Du kan stadig nå at deltage i min Give Away, jeg ligger lige nogle store billeder ud af den, da det andet billede blev noget lille.

Det hele kan du vinde søndag den 4. september.

1.lod. Skriv en kommentar (enten i dette indlæg eller "Give Away nummer 2"
2. lodder. Skrive en kommentar, og blive fast læser.
3. lodder. Skrive en kommentar, fast læser, og linke til min give away på din egen blog.
4. lodder. Skriv en kommentar, fast læser, linke linke, OG skrive et indlæg om min give away.






Og så må i altså undskylde at jeg ikke har været så spændende på det sidste. Der skal nok komme mange flere indlæg i den nærmeste fremtid. Den seneste uge og sidste ferieuge, har jeg simpelthen kedet mig SÅ meget, tænk at skulle sige det i sin ferie. Men nu er det også snart slut med at sove længe, læse frivillige bøger, drikke spandevis af kaffe, og nusset i arbejdsværelset. For på tirsdag starter virkeligheden igen. Der skal jeg starte på studie, som jeg efterhånden tænker en del på, og har jeg styr på bøger, blyanter og penalhus.. NEJ! og det er vidst typisk mig.

lørdag den 13. august 2011

Endelig, Endelig, E.N.D.E.L.I.G!!

Okay... Det er lidt over et år siden vi bosatte os i Vanløse.
Da vi flyttede ind fik vi et vennepar over og hjælpe til med at male mod en frokost og en kold øl. De gik virkelig til den, og i løbet af en dag var vi stort set færdige med alle vægge og lofter som altsammen blev hvidt. Så skulle vi bare klare paneler og døre selv. Inden vi fik set os om, skulle vi flytte ind og indrette os, og så måtte paneler og døre vente lidt. De har så ventet et år nu, og hold da k.. hvor var jeg træt af, at se på det til sidst. De var grå med hvide malerpletter på.. virkelig grimt. Men NU, har jeg sku gjort noget ved det. Jeg har nemlig brugt store dele af min ferie på, at ligge på alle fire og dække af og haft fat i malerpensler. Det er blevet SÅ flot!! Mangler dog køkken, og soveværelse endnu. Ikke nok med det fik jeg også gjort stuen mere eller mindre færdig. Fik hængt Faust plakaten op jeg købte i Berlin, print fra Seventy Tree og svaler fra Liebe, og syet ende på puderne i sofaen. DONE!

Så belønning skulle der til. En tur i genbrug og købe 2 retro dynebetræk i blå, og rammerne som billederne hænger i. som hun havde lagt til side til mig!;)

Så velkommen i stuen! man kan næsten ikke gætte at der også bor en mand her.. vel!?






fredag den 12. august 2011

GIVE AWAY nummer 2!

Så er det blevet tid til en Give Away fra mig igen, og jeg håber og glæder mig til at du har lyst til at deltage. Denne gang man kan rage 4 lodder til sig, og håbe på held og vinde.
Min Give Away består af: 1 stk ugleuro, En retro plisseret lampeskærm, 4 retro stoffer + ponpon snor, og 7 postkort fra Orla Kiely.

Og her kommer så mine regler:

1 lod = skrive en kommentar
2 lodde = skrive kommentar og blive fast læser
3 lodder = skrive en kommentar, fast læser, og linke på din egen blog
4 lodder = skrive en kommentar, fast læser, linke linke, og skrive et indlæg om min Give Away.

Billedet nedenunder snupper i bare.


Jeg trækker vinderen søndag den 4. September 2011

mandag den 8. august 2011

Prenzlauerberg, Berlin

Jeg kom hjem fra Berlin igår. En tiltrængt ferie, ren nydelse, inspiration, shopping, lækkerier, masser af rødvin, og lange nætter.

Vi tog afsted min veninde og jeg, og fik dyrket Prenzlauerberg i stor stil. En enkelt gang var vi inde i trafik kaos og travlhed, men ellers var vi ude i det alt for dejlige PLB! Selvom jeg havde svoret at jeg ikke ville shoppe særlig meget, fik jeg godt nok slæbet nye papirs poser hjem hver dag. Det jeg blev allermest glad for var en plakat jeg købte på et galleri, som er hele manuskriptet på "Faust". Det er skrevet med miniature skrift, langt fra ligner det, det smukkeste mønster. Enkelt, fint, og spændende. Den sidste aften blev vi glædeligt overraskede på stationen. Da vi kom op, ventede der det skønneste live musik. Folk lod deres tog kører, frem for at nyde musikken og der blev hurtigt en fest, ældre ægtepar viste spontanitet og kærlighed ved at danse midt på perronen. Det er Berlin, når det er bedst.(!!)