Sider

søndag den 29. januar 2012

Forberedelser....

For nogle uger siden, var jeg så heldig at blive kontaktet af to piger, der er igang med at starte butik op. De kontaktede mig fordi de gerne ville have mine ting til deres butik. Sikke en anerkendelse. Jeg blev så glad og begyndte at skitsere nye ideer ned, og begyndte at kreere lidt. Idag er der blevet klippet op til en masse ting, og har brugt sene nattetimer på at tegne og lave øreringe. Jeg bliver så glad for de mennesker som er omkring mig, glædes på mine vegne, som gerne vil hjælpe til. Som kommer med nye ideer og tiltag for min skyld. 

Det er så dejligt, og det er netop dét, der gør at man bliver ved med at bevare venskabet og kontakten, fordi man er i stand til at, glædes på hinanden vegne. 

En veninde foreslog mig at lave et forårssalg herhjemme i lejligheden. Og invitere mødregrupper, bloggere, og andre som kunne være interesserede.. Overvejer det. Forestiller mig hvor hyggeligt det kunne være at fylde stuen op med alle mine ting, varm kaffe, dampende te og hyggesnakkende kvinder, som kan købe lidt med hjem til deres eget hjem.

Har du stiftet bekendtskab med noget i den stil?






mandag den 23. januar 2012

Et år ældre....

Det er så dagen hvor jeg måtte erkende at jeg er blevet et år ældre (25).. I morges synes jeg slet ikke det var særlig sjovt.. Men dagen blev alligevel rigtig hyggelig med solskin, kærlighed og dejligt selskab. Havde besøg af en veninde her til aften, til lagkage og kaffe..



og tid til at indvie min nye sprit-tusch

søndag den 22. januar 2012

Langsom Søndag.....


Jeg havde besøg af en veninde igår, til rødvin, mad, hygge og melodi grand prix.. vi blev ved ud til de sene timer, så derfor står den på komplet afslapning idag, men en lille brunch..

Håber I har en rolig og hyggelig søndag!







onsdag den 18. januar 2012

Indbydelser....

Jeg bliver snart et år ældre, og har en lille smule krise over det, heldigvis tænker jeg ikke så meget på det endnu, da jeg er midt i eksamensperiode.. Men fik da lavet lidt invitationer igår. Jeg har brugt rester af den plakat jeg købte i sommers i Berlin, dymo, og et lille neon lyserødt hjerte. Enkelt, fint, og ganske glimrende...:-D



  
Nå ja, og så har jeg fået det her tapet hjem, 
som jeg simpelthen synes er så hyggeligt
og eventyrligt!

tirsdag den 10. januar 2012

Et stykke med humus

Jeg har haft min debut med at lave humus. Noget af en process, men det var også det hele værd.

Har du lyst så er opskiften her 



lørdag den 7. januar 2012

Ny inspiration...


Jeg har fået indviet min nye skitsebog, og har prøvet af på krympeplast... Her har jeg lavet halskæder af brun lædersnor. (kan købes i shoppen)





Har allerede fyldt min bog godt op med nye ideer og tegninger, som hurtigt får fylde



Fine ophæng pryder vinduet, og ny omflytning i stuen.


Friske nelliker